Locatie

Locatie veldrit

De veldrit wordt jaarlijks verreden in de bossen nabij de Derde Heistraat (zijstraat Zevenbergseweg), plaatselijk bekend als de Kinderburcht. Volg de bewegwijzering naar de parkeerplaats. De permancence is op het terrein van de veldrit.

 

Locatie wegwedstrijd

Het wielerparcours, met start en finish aan de Burg. van Erpstraat, gaat via de Willibrordusstraat, Kap. Kitslaarstraat, Veldstraat, Parlevlietstraat en Irenelaan.  De parcourslengte is circa 1650 meter.  Bewoners aan en binnen het parcours krijgen een brief met aanvullende informatie. Het doorgaande verkeer via de Burg. Van Erpstraat wordt die dag omgeleid.

Parcours_2016_wegwedstrijd

Parkeren aan het parcours
U kunt parkeren direct aan het parcours op het Meester Gielenplein (tussen Sportstraat en Kapelaan Kitslaarstraat). Dit ligt op nog geen 5 minuten lopen van de permanence. In uw navigatiesysteem kunt u Sportstraat 3, 5351 BZ Berghem ingeven.

Tip bereikbaarheid: U kunt het parcours bereiken via de A50, afslag Oss Oost, volg N329 tot aan afslag Berghem. (Indien u afslag Berghem-Zuid neemt stuit u op wegwerkzaamheden.)

Omleiding wegwedstrijd 
De doorgaande weg Burgemeester van Erpstraat is afgesloten tijdens de wegwedstrijd. De omleiding loopt via Broekstraat, Valendonkstraat en Harenseweg.

Omwonenden wegparcours
Van 8.00 uur tot circa 18.00 uur zal het wegparcours afgesloten zijn voor alle verkeer. Een gedeelte van het parcours zal eerder worden vrijgeven, direct na afloop van de wielerwedstrijden (rond 16 uur). We verzoeken u dringend om uw auto gedurende die tijd niet op de rijbaan van het parcours te parkeren. Omwonenden zullen vooraf een brief met nadere informatie ontvangen. Indien er zich tijdens de dag bijzondere situaties voordoen, dan kunt u zich wenden tot vrijwilligers nabij diverse kruispunten of de permanence bij zalencentrum De Merx.

Permanence
Op de dag zelf is de organisatie bereikbaar bij de permancence.  Hier worden ook alle inschrijvingen voor de deelnemers verwerkt. Voor de wegwedstrijd is dat in Zalencentrum Merx aan de Burgemeester van Erpstraat 25, 5351 AR Berghem. Tijdens de veldrit is de permacence in de tent op het terrein bij start/finish.